GEBOUW
TECHNIEKEN 

gebouwtechniekenElke woning zit vol met technieken die ons voorzien van warmte, water, verse lucht en elektriciteit. 

Hier vind je een overzicht van de meest voorkomende gebouwtechnieken. 

Lees meer 

NIEUWBOUW OF RENOVATIE  

nieuwbouwBen je van plan om te renoveren of te bouwen? Denk tijdig na welke technieken het best aansluiten bij het dagdagelijks comfort van jou en je gezin. De hoge energieprijzen zijn een stimulans om over te stappen naar hernieuwbare technieken. Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Onderhoud en herstellingenBij Valluma kan je terecht voor onderhoud van je centrale verwarmingsinstallatie, sanitaire boiler, ventilatiesystemen, .... Ook bij problemen kan je rekenen op onze expertise. 

Over ons 

Na 20 jaar ervaring als technieker en coördinator in de boeiende wereld van gebouwtechnieken, werd het tijd voor een volgende stap. Een ondernemende uitdaging die ik met volle enthousiasme aanga: Valluma BVBA. 

Familie is voor mij heel belangrijk. Dit zal altijd voelbaar blijven in mijn persoonlijke aanpak zowel naar klanten, partners als de medewerkers. Kunnen werken in een leuke en warme omgeving is goud waard. Je kan efficiënter en professioneler werken. Valluma verwijst dan ook naar de namen in ons gezin. 

Valluma zal altijd een relatief klein bedrijf blijven, net omdat de persoonlijke aanpak niet verloren mag gaan. 

Wie op zoek is naar een totale ondersteuning bij renovatie of nieuwbouw kan bij ons terecht. Valluma heeft alle nodige technieken in huis en werkt samen met professionele en betrouwbare partners?